Cum scapi de burta

2 aug.

E aproape imposibil sa scapi de burta daca te bazezi numai pe dieta. Chiar daca mananci portii mai mici de legume sanatoase si fructe care contin minimul de grasimi si calorii, nu poti sa scapi de grasimea din jurul abdomenului fara exercitii, pentru ca exercitiile accelereaza metabolismul.

Iata cum poti sa dai jos burtica mai repede decat iti poti imagina:

Fa-ti exercitiile dimineata devreme inainte sa mananci micul-dejun, pentru ca daca faci dupa exercitiile te vor ajuta sa arzi caloriile din mancarea tocmai mancata. Fa acest lucru de 3-4 ori pe saptamana sau o data la 2 zile. Durata ideala a exercitiilor ar trebui sa fie intre 15 si 30 de minute depinzand de experienta, si de cantitatea de grasime pe care vrei sa o dai jos.

Unii se tem ca daca nu mananca inainte de a face exercitii iti vor pierde masa musculara. Acest lucru nu este decat un mit. Vei arde mai repede grasimile, nu masa musculara. Totusi, poti manca proteine dupa pentru a-ti „contrui” muschii.

Ridicarea greutatilor este un mod eficient de a arde caloriile in afara de intarirea muschilor. Cu cat ai mai multa masa musculara, cu cat arzi mai multe calorii.

Bea multe lichide. Corpul tau are nevoie de lichide pentru a functiona corect si pentru a arde calorii

Bea ceai cald verde pentru a neutraliza efectele mancarurilor grase. Daca nu poti sa bei ceai verde, bea cel putin apa fierbinte dupa masa.

sursa: femei-moderne.ro

Lasă un comentariu